03-2694 3388 members@kopcel.com.my

PERNIAGAAN

 

Kedai Serbaneka

Big Smile@Celcom PJ

Kopcel Shoppe 1 Big Smile @Celcom PJ secara rasminya dibuka pada Febuari 2019 bertempat di Podium 6, @Celcom Petaling Jaya. Big Smile adalah kedai serbaneka yang menyediakan pelbagai barangan keperluan harian, makanan ringan, air minuman dan sebagainya.

Big Smile@Celcom PJ

Kopcel Shoppe 1 Big Smile@Celcom PJ secara rasminya dibuka pada Febuari 2019 bertempat di Podium 6, @Celcom Petaling Jaya. Big Smile adalah kedai serbaneka yang menyediakan pelbagai barangan keperluan harian, makanan ringan, air minuman dan sebagainya.

Big Smile@Celcom PJ

Kopcel Shoppe 1 Big Smile @Celcom PJ secara rasminya dibuka pada Febuari 2019 bertempat di Podium 6, @Celcom Petaling Jaya. Big Smile adalah kedai serbaneka yang menyediakan pelbagai barangan keperluan harian, makanan ringan, air minuman dan sebagainya.

Kopcel Shoppe@Wisma PJ

Kopcel Shoppe 2 @Big Smile Celcom PJ secara rasminya dibuka pada Ogos 2012 bertempat di aras bawah, bangunan Wisma Celcom Petaling Jaya. Big Smile @Wisma Celcom PJ adalah kedai serbaneka yang menyediakan pelbagai barangan keperluan harian, makanan ringan, air minuman dan sebagainya.

Kopcel Shoppe@Wisma PJ

Kopcel Shoppe 2 Big Smile@Wisma Celcom PJ secara rasminya dibuka pada Ogos 2012 bertempat di aras bawah, bangunan Wisma Celcom Petaling Jaya. Big Smile @Wisma Celcom PJ adalah kedai serbaneka yang menyediakan pelbagai barangan keperluan harian, makanan ringan, air minuman dan sebagainya.